Knuspi Rýžová kaše 500 g

Neohodnoceno
Značka: Knuspi
149 Kč

Instantní bezlepková směs Knuspi Rýžová kaše pro přípravu rychlé kaše. Její velice snadnou přípravu zvládne opravdu každý. Výrobek Knuspi Rýžová kaše s jogurtem oceníte především při pracovním spěchu, kdy nestíháte oběd nebo jako pohotovou svačinu. Bez lepku, bez aromat, barviv a konzervantů. Bez umělých sladidel.

✅ rychlá snídaně✅ bez lepku✅ bez barviv a konzervantů

Detailní informace

Detailní popis produktu

Knuspi Rýžová kaše je vhodná pro konzumaci bezprostředně před sportovním výkonem pro dodání energie bez případného zatížení trávicího traktu.

Knuspi Rýžová kaše právě rychlostí a snadností přípravy ideálně vyhovuje našemu uspěchanému životnímu stylu, a to jak ve formě energeticky vydatné snídaně, tak jako „nakopnutí“ před sportovním výkonem. Nestíháte oběd? V tomto případě je Knuspi Rýžová kaše rovněž nouzovým řešením – „vepřo, knedlo, zelo“ to sice není, ale zato máte zajištěny živiny v optimálním poměru – a bez nežádoucích tuků!

Cítíte se unaveni nejen z pohybových aktivit běžného života, ale třeba i proto, že jste si dali trochu „víc do těla“ v posilovně nebo na kole? Knuspi Rýžová kaše Vám okamžitě dodá ztracenou energii. Máte tedy „po ruce“ univerzální prostředek, nepostradatelného pomocníka v řešení „energetických krizových situací“, a to k Vaší plné spokojenosti.

Příprava:

  • 50 g směsi Knuspi Rýžová kaše (6 - 8 polévkových lžic) zalijte cca 150 ml horké vody (cca 80 °C) a zamíchejte
  • již nevařte

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 50 g
energetická hodnota 1393 kJ/332 kcal  697 kJ/166 kcal
bílkoviny 7,9 g 4 g
sacharidy 80 g 40 g
- z toho cukry 30 g 15 g
tuky 0,4 g 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny  0,2 g 0,1 g
vláknina 0,6 g 0,3 g
sodík 0,9 g 0,5 g

 

Složení:

Rýžová s jogurtem

  • instantní rýžová mouka 64 %, cukr, sušený jogurt 5 %, sušené plnotučné mléko, sůl

Upozornění:

Skladujte v suchu. Po otevření skladujte uzavřené v suchu do 25 °C nejdéle po dobu 1 měsíce

měrná cena: 21 Kč za 100 g
  • země původu: Česká republika

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: